Oproep Richtlijnontwikkeling Jeugdzorg

Nog één plek over in de werkgroep voor vertegenwoordiging vanuit de NVMW!

Ben jij of ken jij iemand met kennis van middelengebruik in de jeugdzorg?

Wij zoeken een tweede vertegenwoordiger vanuit het hbo-werkveld in de werkgroep die een richtlijn gaat ontwikkelen voor middengebruik in de jeugdzorg! Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen met praktijkervaring die de conceptstukken van de werkgroep willen beoordelen vanuit de klankbordgroep. Mail om je aan te melden met Leonie.

Praktisch:

 De werkgroep zal vanaf maart zes keer bij elkaar komen.

 De bijeenkomsten duren drie uur en er is een onkostenvergoeding beschikbaar.

 Lidmaatschap van de NVMW is een voorwaarde.

 Een goede kennis van de jeugdzorg en specifieke deskundigheid op het onderwerp is van belang, en affiniteit met richtlijnontwikkeling of evidence-based werken is gewenst.

 Deelnemers zitten in de werkgroep of klankbordgroep op voordracht van de beroepsvereniging op basis van deskundigheid en niet als formele vertegenwoordigers van de beroepsvereniging met last of ruggespraak.

 Een voordracht betekent nog niet automatisch deelname. In de keuze voor de uiteindelijke werkgroep wordt de samenstelling van de groep in noodzakelijke breedte en diversiteit, meegenomen.

 Het traject gaat 21 maart van start met de eerste bijeenkomst – dus geeft graag z.s.m. je interesse en mogelijke vragen door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie voor meer informatie over richtlijnontwikkeling voor de jeugdzorg de laatste Maatwerk en kijk op www.richtlijnenjeugdzorg.nl!