Ervaring met Uithuisplaatsing jeugdzorg? Dan zoeken we jou!

Het concept van de richtlijn 'Uithuisplaatsing in de jeugdzorg' voor de jeugdzorg is klaar. Je hebt nu de kans om invloed uit te oefenen op de inhoud!

De beroepsverenigingen die opdrachtgever zijn van het ontwikkelen van de jeugdzorgrichtlijnen (NIP, NVO, NVMW) vragen hun achterban van praktijkervaringsdeskundigen om inhoudelijk commentaar te geven op de conceptversies. Dit commentaar wordt door de richtlijnontwikkelaars bekeken en zoveel mogelijk meegenomen in de definitieve richtlijn. Graag willen wij je daarom uitnodigen om jouw inbreng/wijzigingen/feedback te geven op het concept van de richtlijn voor uithuisplaatsing in de jeugdzorg! Het lezen en becommentariëren van de richtlijn zal naar schatting 4 tot 6 uur in beslag nemen.

Je ontvangt van ons per e-mail:
- de concept richtlijn 'Uithuisplaatsing in de jeugdzorg'
- de onderbouwing van de richtlijn 'Uithuisplaatsing in de jeugdzorg'
- twee sets werkkaarten behorende bij de richtlijn
- aanwijzingen voor de beoordeling van conceptrichtlijnen jeugdzorg
- een format (commentaartabel) waarop je je feedback kwijt kunt.

We ontvangen de ingevulde commentaartabel graag voor 22 januari 2014 retour, zodat we alle input gebundeld aan het bestuur van de NVMW kunnen overhandigen. Zij informeren vervolgens de richtlijnontwikkelaar. Wil je meer weten? Mail Leonie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Achtergrond

Meer informatie over het programma richtlijnontwikkeling in de jeugdzorg: www.richtlijnenjeugdzorg.nl en zie ook www.platformjeugd.com; hét platform voor jeugdzorgprofessionals van de NVMW!