Oproep: Lees mee en reageer op de concept richtlijn bij 'Kindermishandeling'

De conceptversie van de richtlijn bij kindermishandeling is klaar. Wil jij hier kritisch naar kijken, meelezen en jouw commentaar geven, dan zoeken we jou! Interesse? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – we sturen je dan graag de stukken toe.

Het concept van de richtlijn 'kindermishandeling' is klaar. Je hebt nu de kans om invloed uit te oefenen op de inhoud! Wij zoeken jeugdzorgwerkers die willen meelezen en commentaar willen geven. Het lezen en becommentariëren van de richtlijn zal naar schatting 4 tot 6 uur in beslag nemen.

We ontvangen de ingevulde commentaartabel graag uiterlijk 15 februari, zodat we alle input gebundeld aan het bestuur van de NVMW kunnen overhandigen. Zij informeren vervolgens de richtlijnontwikkelaar. Wil je meelezen en commentaar geven? Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. richtlijn bij kinderminshandeling. We sturen je dan graag de stukken toe!

Voor mensen die commentaar geven op deze richtlijn is het mogelijk een instructie- en toelichtingsbijeenkomst bij te wonen. Die wordt gepland ij het NIP nabij het centraal station in Utrecht – Nieuwkade 1-5, 3511 RV Utrecht; (030) 820 15 00. Vind je het prettig meer van de achtergronden van de richtlijn te weten en heb je vragen – laat het dan even weten; we geven je dan de datum van deze bijeenkomst graag door.

Achtergrond

Meer informatie over het programma richtlijnontwikkeling in de jeugdzorg: www.richtlijnenjeugdzorg.nl en zie ook www.nvmw.nl.