Uitnodiging Oefenplatforms Kwaliteitskader Jeugd

Het Programma Professionalisering Jeugdhulp & Jeugdbescherming (PJ&J) nodigt je van harte uit om deel te nemen aan een van de oefenplatforms over het Kwaliteitskader Jeugd.

Tijdens de oefenplatforms gaan werkgevers, gemeenten en professionals met elkaar aan de slag met praktijkvraagstukken rondom het verantwoord toedelen van werk en het toepassen van het
Kwaliteitskader Jeugd. Hierbij spelen vragen als: Hoe gebruik je het Kwaliteitskader Jeugd bij het toedelen van werk? Hoe maak je de afweging om geregistreerde of niet-geregistreerde professionals in te zetten? Hoe interpreteer je de begrippen uit het kwaliteitskader? En welke goede ervaringen heb je al opgedaan met het kwaliteitskader?

Voor wie?
HR-medewerkers, teamleiders, beleidsmedewerkers en professionals die te maken hebben met het Kwaliteitskader Jeugd.

Wanneer en waar?
• 25 augustus in ’s Hertogenbosch
• 6 september in Utrecht
• 13 september in Alkmaar
• 15 september in Breda
• 19 september regio Noord-Nederland (locatie volgt)
• 20 september in Rotterdam
• 27 september regio Oost-Nederland (locatie volgt)

De bijeenkomsten vinden plaats van 15.00 tot 16.30 uur.

Vraagstukken uit de praktijk
Aan de hand van situaties en vraagstukken uit jouw eigen organisatie gaan we oefenen met het werken met de norm en het kwaliteitskader. Om een goed en gericht gesprek te voeren is het dus van belang dat je, voorafgaand aan de bijeenkomst waaraan je deelneemt, vraagstukken inbrengt voorafgaand aan de bijeenkomst waaraan je deelneemt. Je kunt deze mailen naar Marianne Molenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Aanmelding
Je kunt je aanmelden voor een oefenplatform middels het aanmeldformulier op de website. De oefenplatforms zijn gratis. Voor vragen of suggesties over de oefenplatforms kun je contact opnemen met Marianne Molenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PJ&J stelt het op prijs als je bij de bijeenkomst ook iemand meeneemt vanuit de cliëntenraad. PJ&J verzoekt je om hiervoor een aanmeldformulier in te vullen.