Aanbod JZW inzien

- 'Brochure Privacy en Geheimhouding' waarin alle relevante wet- en regelgeving voor professionals wordt beschreven en wordt toegelicht. Deze uitgave is te downloaden op het ledenportaal of te bestellen in de webwinkel.

Let op: De handreiking 'Geheimhouding en Privacy' dateert van vóór 1-1-2015. Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving die op 1-1-2015 is ingegaan, komt de BPSW in de loop van 2016 met een herziene versie.

- 'De Brochure 'De nieuwe professional en de Media; Tien gouden tips in de omgang met de media. Deze uitgave is te downloaden op het ledenportaal.

- 'Webdossier Privacy en Geheimhouding' waar de meest gestelde vragen zijn voorzien van antwoorden door juridische adviseurs, in te zien voor leden op het ledenportaal.

Let op: Dit webdossier 'Geheimhouding en Privacy' dateert van vóór 1-1-2015. Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving die op 1-1-2015 is ingegaan, komt de BPSW in de loop van 2016 met een herziene versie.

- Diverse trainingen en cursussen.

Neem voor meer informatie over dit aanbod contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , sr. stafmedewerker.